Sta jij op het punt een belangrijke beslissing te nemen? Zo één die jouw leven totaal op zijn kop zou kunnen zetten?

Bijvoorbeeld;

  • Het (ver)kopen van een huis
  • Het aannemen van een nieuwe baan
  • Gaan samenwonen of juist scheiden
  • Kinderwens of niet
  • Emigreren of een grote reis maken
  • Starten van een nieuwe onderneming

Bij grote beslissingen in ons leven vragen wij vaak advies van vrienden, familie en/of collega’s. Zij kennen jou het beste en zijn daardoor uitermate geschikt om jou te adviseren. Je kunt natuurlijk ook de hulp inroepen van een professional of een ervaringsdeskundige, die deze grote stap al eerder heeft gezet. Er zijn veel verschillende, werkende, methodes om er achter te komen wat de beste keuze is voor jou. Meestal gaat zo’n grote beslissing niet over 1 nacht ijs en kan het jou best wat slapeloze nachten brengen.

Ten aanzien van andere levende wezens hebben mensen het aller grootste brein. Wij halen daar meestal veel voordeel uit. Het maakt, onder andere, dat wij logische en praktische oplossingen kunnen bedenken voor bepaalde uitdagingen. Helaas komt ons enorme brein ook met een klein nadeel; het overruled met grote regelmaat ons innerlijk weten/ ons onderbuik gevoel en die hebben wij nou juist extra hard nodig bij het nemen van een grote beslissing!

Het innerlijke stemmetje dat je zou kunnen horen als je besluit er naar te luisteren houdt namelijk geen rekening met gevoelens van anderen, financiële belemmeringen en andere afleidende zaken. Het advies is puur en zonder logica. Het is wat jij voelt en dat mag best wat meer ruimte krijgen en helemaal als je op het punt staat je leven drastisch te veranderen!

Hoe vaak luister jij eigenlijk naar jouw onderbuik gevoel?

Als lichaamsgerichte therapeute en coach kan ik jou helpen jouw brein even (want we hebben haar verder wel nodig bij de uitwerking) de mond te snoeren. Zodat je contact kunt maken met jouw “innerlijk weten”. In veel gevallen kan 1 sessie al genoeg zijn om er achter te komen wat voor jou belangrijk is waardoor het nemen van de ENIGE JUISTE BESLISSING VOOR JOU eenvoudiger is dan je misschien aanvankelijk dacht.

Sta jij voor een grote beslissing en wil je graag onderzoeken hoe jij daar in staat?

Ik help je graag! Als je naar aanleiding van dit onderwerp (of andere onderwerpen) vragen en/of opmerkingen hebt dan verneem ik dat graag. Elke vorm van contact met Zoe-Chi is vrijblijvend en vertrouwelijk.