Wie voelt, weet het..

Wil ik het wel of niet?
Kan ik het aan of niet?
Word ik hier blij van of niet?
Zal ik het doen of niet?

Kleine beslissingen worden in luttele seconden gemaakt maar vraag jij je wel eens af wie deze snelle beslissingen nou feitelijk maakt?

De afgestemde IK?
De beste medewerker IK?
De redder in nood IK?
De kijk mij dit goed doen IK?
De ik kan niet anders IK?
De ik doe het wel weer IK?
En nog veel verschillende andere IKken..

Heb jij regelmatig spijt van de snelle beslissingen die je neemt? Dan wordt het tijd voor een onderzoek.

Wat maakt nou, bijvoorbeeld, dat jij steeds te veel hooi op jouw vork neemt of iets doet waar je eigenlijk niet blij van wordt? Zoom eens in om te ontdekken welk verlangen hier achter zit. Acceptatie, waardering, erkenning? Of misschien wil je gewoon graag bezig blijven want wat blijft er over als je het niet meer doet?

In lichaamsgerichte therapie kun je ervaren hoe jouw lichaam reageert in verschillende situaties. Het maakt inzichtelijk wat er precies in die luttele seconden gebeurt waardoor je een (al dan niet verkeerde) beslissing neemt. Wil jij graag weten hoe de afstemming met jezelf is ingeregeld en wat je kunt doen om dit te veranderen?   

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.