TRE - Module 2 ook weer overleefd :-)

Wat kwam ik toch heerlijk thuis na 3 dagen TRE - Module 2 in het altijd drukke en levendige Amsterdam.

Het was intensief, interessant en leerzaam, spannend, inspannend maar ook ontspannend en helend.

Met het overleven van Module 2 kom ik weer in een nieuwe fase van mijn opleiding tot TRE Provider. Deze nieuwe fase behelst:

  • veel oefenen (1 op 1 maar ook met groepen)
  • verslag leggen en intervisie
  • een dagboek bijhouden over mijn eigen ervaringen
  • het lezen van verschillende boeken

Komende tijd beloofd dus wat drukker te worden maar ik word wel heel blij van de nieuwe skills die ik straks met mijn cliënten mag gaan delen. Een groot voordeel van TRE is dat je lichaamsgericht aan het werk gaat en niet jouw persoonlijke verhaal hoeft te vertellen. TRE kalmeert en reguleert het zenuwstelsel waardoor spanning direct afneemt en je meer rust kunt ervaren. Zodra je TRE op de juiste wijze hebt aangeleerd (in 2 tot 3 sessies) dan kan je deze methode thuis inzetten en toepassen op elke gewenst moment.

Vanaf morgen ga ik met frisse moed en vernieuwde energie weer aan het werk (met lichaamsgerichte trauma therapie en Reiki) maar vandaag mag ik van mijzelf nog even een dagje genieten van de rust en ons adembenemende uitzicht!

Wil je hier meer van weten neem gerust contact met mij op. Mocht je interesse hebben in TRE en kun je niet wachten totdat ik alle papieren in huis heb om het jou te mogen leren? Kijk dan op de website van TRE Nederland voor een provider bij jou in de buurt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.