Mijn werkwijze en praktische informatie

Tijdens onze eerste kennismaking en intakegesprek bespreken wij waar je aan zou willen werken en welk resultaat je zou willen bereiken. Dit duurt ongeveer een half uur en is kosteloos. Aansluitend, bij wederzijds vertrouwen, start de eerste sessie van 1 uur.

Uitgaande van mijn ervaringen is het aannemelijk dat jij jouw doel(en) kunt behalen in 4 of 5 sessies van 1,5 uur met een tussentijd van 2 weken. Uiteraard kan het programma voor iedereen aangepast worden. Waar de ene persoon meer tijd nodig heeft kan een ander al na 1 of 2 sessies zelf verder. Dit is compleet afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. **  Ik ga er standaard vanuit dat wij 1,5 uur nodig hebben voor een lichaamsgerichte sessie. Indien wij al na een uur klaar zijn dan bereken ik slechts 1 uur.

Het is ook mogelijk om 1 enkele sessie van 2 uur in te plannen voor een systeem/familie opstelling. Om de juiste inzichten te krijgen heb je vaak aan 1 langere sessie genoeg.

** NB: Kom je voor trauma therapie dan gaan wij na 3 sessies evalueren. Een belangrijk onderdeel van trauma therapie is basisveiligheid en daar moet genoeg ruimte voor zijn. 

Verder: trek makkelijk zittende kleding aan om je vrij te kunnen bewegen. Bij sommige methoden maak ik gebruik van een behandeltafel.(kleding mag aanblijven) Voor ernstige fysieke en/of psychische klachten verwijs ik je, in overleg, door naar een huisarts of specialist. Ik werk complementair aan jouw gezondheid en ontwikkeling.

 

Tarieven: 

Lichaamsgerichte (trauma) therapie  60 minuten     €80,00

Lichaamsgerichte (trauma) therapie  90 minuten   €105,00

Familie opstelling (sessie van 2 uur) 120 minuten  €130,00

Reiki                                                         90 minuten     €70,00

Reik behandeling kort                          45 minuten     €40,00

Wandeltherapie                                     90 minuten   €105,00

* Tijdsaanduiding is inclusief voor/na gesprek(je) en een kopje thee/koffie/water

Ik werk volgens de Plato normen waardoor eventuele vergoeding via uw verzekering mogelijk zou kunnen zijn. Als Complementair BATC therapeut ben ik aangesloten bij de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC).

BATC heeft contracten met veel zorgverzekeraars. Kijk in de polisvoorwaarden van je eigen zorgverzekeraar of op www.batc.nl/batctop4.pdf

 

Klachten en geschillen kunnen worden gemeld bij de Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen van BATC.