Over Zoe-Chi;

Hoi, ik ben Zoë. Meestal uitgesproken als “Zoe-wie”.

Omdat lichaamsgerichte therapie vooral gaat over levensenergie was de naam "Zoe-Chi" snel geboren. Chi (Qi) is een fundamenteel concept uit de Chinese cultuur. Doorgaans gedefinieerd als adem, levenskracht, vitale-  en spirituele energie.

In onderstaande collage een sneak preview van mijn nieuwe praktijk (bruikbaar en bijna perfect), ons uitzicht en een recentere foto van mij.

Over mij;

Zoë Kreuning, woonachtig in natuurgebied “het Naardermeer” te Weesp met vriend, dochter, onze lieve Boerboel en wat kleinvee.

Creatief, veelzijdig, toegankelijk, inventief, analytisch, verzorgend, flexibel, sfeergevoelig en (vooral) nieuwsgierig.

Voordat ik lichaamsgericht therapeut werd heb ik, met veel plezier, een aantal jaren gewerkt als internationaal management ondersteuner. Daarvoor was ik planner, werkte ik bij een administratiekantoor, een makelaar, een hypotheekbemiddelaar en in de horeca.

Gelukkig kreeg ik in 2018 een flinke burn-out. Ik zat huilend op de bank en had geen idee waarom. Ik ging naar mijn huisarts, de bedrijfsarts, een bedrijfsmaatschappelijk werker, een Cesar therapeut en twee verschillende psychologen. Zij hebben mij allemaal heel goed geholpen maar ik kwam pas echt tot de essentie van mijn probleem toen ik via mijn werk (nog altijd dankbaar) naar een “Boost” (retraite) werd gestuurd. De professionele begeleiding van een haptonoom en een emotioneel lichaamswerker hebben mij enorm geïnspireerd.

Zo kwam ik aan, en tot succesvol afronden van, de opleiding Lichaamsgerichte coaching en het starten van mijn eigen praktijk.

Ter extra ontwikkeling heb ik het afgelopen jaar de opleidingen PSBK en traumatherapie met succes afgerond, heb ik als ambulant begeleider autisme gewerkt en assisteerde ik bij de opleiding Lichaamsgericht coachen. Ook nam ik deel aan intervisie met collega's van BATC en ging ik zelf naar een trauma therapeut voor leersessies. Je ziet het.. genoeg chi hier :-) en ki! Sinds december vorig jaar ben ik ook Reiki behandelaar.