Wat cliënten ervaren;

“APK voor lichaam en geest! Aanrader!”

 

“..en dan sta je ineens midden in de natuur tussen de koeien met je fietsje. Dat was wel even spannend maar eenmaal gearriveerd in jouw praktijk viel alles van mij af. Ik was totaal niet bekend met lichaamsgerichte therapie en als ik geen burn-out had gehad dan had ik het waarschijnlijk ook nooit opgezocht. Ik ben heel blij met de tip die ik kreeg van een vriendin en alles klopt. De rust, het vertrouwen en jouw aandacht hebben mij heel goed gedaan. Dank je wel!”

 

“Na iedere sessie volledig ontspannen en opgeruimd naar huis. Het voelde steeds als een cadeautje aan mezelf. Dank je wel lieve Zoë”

 

“Reiki is tegek! Er gebeurde mega veel in mijn lichaam en wat er nou precies veranderd is weet ik niet maar ik voel mij de laatste tijd kiplekker! Sorry, voor mijn gesnurk af en toe😊”

 

“Luister naar jouw lichaam, wat vertelt het je? Vroeg je mij eens tijdens een sessie. Nou dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Ze had heel veel te vertellen. Onder jouw geduldige begeleiding leerde ik hoe ik beter naar mijzelf kan luisteren. Vooral het voelen en stellen van grenzen vond ik eerst erg lastig. Gek genoeg kan ik me dat nu bijna niet meer voorstellen. Als iets me nu raakt voel ik het gelijk en kan ik direct reageren. Dank voor jouw aandacht.”

 

"Door de familieopstelling weet ik nu beter welke rol ik had aangenomen in ons systeem en welke mij beter past. Grappig dat je de familietaak gewoon mee neemt naar je werk (en andere systemen). Ik zorg nog steeds graag voor anderen maar wel binnen de grenzen van mijn verantwoordelijkheid en behoefte". 

 

"Zoë stemt haar therapie op een fijne manier af en werkt met verschillende methodes die er voor zorgen dat je meer helderheid krijgt over wat er bij jou speelt. Ik ben nu meer in balans en durf te luisteren naar mijn onderbuik gevoel en dat voelt goed! Thanks!"

 

“Vannacht als een blok geslapen. Dat wilde ik nog even laten weten. Dank!”