Free therapy 

Ontdek de Weg naar Innerlijke Balans

Ervaar diepe ontspanning, hernieuwde energie en bevrijd jezelf van onverklaarbare lichamelijke klachten met lichaamsgerichte (trauma) therapie en Reiki. 

Midden in de Natuur!

Gelegen in het betoverende natuurgebied het Naardermeer biedt Zoe-Chi een serene omgeving waar rust en heling samenkomen. De harmonie van de natuur versterkt het helende effect van de behandelingen.

Ken of ben jij iemand die lichaamsgerichte therapie kan gebruiken en daar (momenteel) geen budget voor heeft? Meld je dan vandaag nog aan! 

Wat begon als een kerstcadeau wil ik graag het hele jaar doortrekken. Er zijn best veel mensen die lang moeten wachten op hulp (denk aan de enorme wachtlijsten bij reguliere zorg) of daar helemaal niet voor in aanmerking komen. Vanaf 8 januari ben ik gestart met het geven van free therapy sessies voor mensen die lichaamsgerichte (trauma) therapie kunnen gebruiken maar het (momenteel) niet kunnen betalen. Wil jij je aanmelden of meer weten over de voorwaarden? Vul dan het contact formulier in o.v.v. "free therapy".

(Beschikbaarheid naar ruimte in mijn "free therapy agenda")